Aardbeientaart

Mokkataart bestellen en laten bezorgen

Mokkataart

Slagroomtaart

Eén van de meest geliefde taarten is toch wel de slagroomtaart. Zo'n heerlijke taart kan dus niet in het assortiment van 't Bakkertje ontbreken! Deze slagroomtaart is dan ook royaal gevuld met zelfgemaakte slagroom en feestelijk gedecoreerd. Hij kan daarom ook uitstekend als verjaardagstaart worden opgediend. 


De 'standaard' slagroomtaart is geschikt voor ongeveer 12 personen. Wilt u een grotere taart bestellen? Selecteer via het uitklapmenu dan eenvoudig voor hoeveel personen de taart bestemd is. De grootste slagroomtaart is bedoeld voor ongeveer 25 personen. Voor grotere partijen kunt u uiteraard meerdere van deze taarten bestellen, maar ook een combinatie is natuurlijk mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze ambachtelijke appeltaart of van maison kelder taart of gebak?


Slagroomtaart bestellen en laten bezorgen


Heeft u uw keuze gemaakt en is deze op onze slagroomtaart gevallen? Goede keuze! Rond dan eenvoudig uw bestelling online af. In Den Haag en de aanliggende gebieden (t/m Zoetermeer) kunt u uw slagroomtaart zelfs laten bezorgen! Gemak dient de mens! Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw bestelling op te halen in onze bakkerij in het centrum van Den Haag. Die keuze is geheel aan u.

€ 28,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
54678

Maximaal 50 tekens

De bodem van deze taart is besprenkeld met siroop van suiker en een vleugje marasquin en royaal gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. amandelschaafsel, chocolaatjes, vers fruit en natuurlijk heel veel slagroom. Deze taart is voor 12 personen.
Meer informatie
Gewicht 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slagroomtaart
Uw waardering