Vruchtentaart bestellen

Vruchtentaart

Slagroomtaart

Aardbeientaart

De aardbeientaart... Wie houdt er nu niet van deze heerlijke, zoete zomervrucht? Laat staan dat hij ook nog eens verwerkt is in een overheerlijke taart! Naast de appeltaart, de slagroomtaart en natuurlijk maison kelder gebak, behoort de aardbeientaart eveneens tot één van de favorieten van taartliefhebbers in Nederland. En zeker niet onterrecht!


Deze aardbeientaart is royaal gevuld met aardbeienbavaroise en afgewerkt met amandelschaafsel, verse aardbeien en uiteraard slagroom. De standaardgrootte is geschikt voor ongeveer 12 personen, maar u kunt uiteraard ook een grotere variant bestellen.


Aardbeientaart online bestellen


Uw aardbeientaart is eenvoudig online via de webshop van 't Bakkertje te bestellen. Geef via het uitklapvenster aan voor hoeveel personen de taart is bedoeld en de prijs wordt direct hierop aangepast. Desgewenst kunt u ook nog een persoonlijke tekst aan de bestelling toevoegen, mocht de aardbeientaart een verrassing zijn. Voor maximaal gemak kunt u er ook nog voor kiezen om uw taart te laten bezorgen. Wij bezorgen in Den Haag en alle aanliggende plaatsen t/m Zoetermeer. U zult zeker geen spijt krijgen van deze heerlijke taart. Eet smakelijk!

€ 28,80
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
76439
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met aardbeienbavaroise. De taart wordt aan de zijkanten afgezet met amandelschaafsel en bovenop rijk belegd met aardbeien en slagroom. Deze taart is voor 12 personen.

Meer informatie
Gewicht 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardbeientaart
Uw waardering